Transport diensten

Nationale- en Internationale transport diensten

Door de ruime ervaring die is opgedaan door twee bedrijven onderscheid Polarline Transport B.V. zich ten aanzien van de concurrentie. Het wagenpark is dan ook aangepast op de wensen van de klant. Met een diversiteit van bestelbus tot verlengde bussen of bussen met een capaciteit voor meerdere rolcontainers door middel van een klep kunnen we al het koeriers werk gemakkelijk vervoeren.

Kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaar zijn de sleutelwoorden voor de service die Polarline Transport B.V. heeft te bieden. Elke vervoersklus is voor ons een uitdaging en zullen deze uitvoeren met de passie die wij hebben voor het vak. Door een brede keuze aan bestelbussen en een diversiteit van het wagenpark kan Polarline Transport B.V. aan veel wensen van de klant gehoor geven.

Wij zijn in het bezit van alle vereiste transportvergunningen en zijn ingeschreven bij het NIWO. vergunningen. Dit is voor u als klant de garantie dat u zaken doet met een partner die vakbekwaam en betrouwbaar is en er daarmee voor zorgt dat uw zending volgens afspraak wordt geleverd. De NIWO Eurovergunning maakt dat ook transporten van boven de 500 kilogram uitgevoerd mogen worden.

Benieuwd naar onze prijzen?

Bekijk ons overzicht van tarieven voor al uw goederen en pakketten transporten.

Direct een offerte opvragen?

Via onze offerte pagina kunt u direct een offerte opvragen en wij zullen uw een passend aanbod doen binnen 24 uur.