Spoedservice

Spoedservice

Pakketservice Betrouwbare kwaliteit tegen een scherpe prijs, dat is wat Polarline Transport B.V.. u biedt. De wens van de klant staat bij alles wat we ondernemen centraal. U kunt bij ons terecht voor het vervoer van allerlei soorten pakketten, documenten, medische zendingen of welk pakketzending ook. Wij behandelen en vervoeren uw zending met de grootst mogelijke zorg. Wij bezorgen in heel Europa en staan garant voor een correcte afhandeling.

Binnen 30 minuten of op het afgesproken tijdstip

Of het nu gaat om een document of pallet, wij zijn binnen 30 minuten of op het afgesproken tijdstip met uw zending onderweg naar de gewenste bestemming. Met behulp van uw gegevens over de zending bepalen we welk transportmiddel het meest geschikt is. Wanneer de zending niet in een gewone auto past, wordt er een caddy of bus ingezet. Voor sneltransport hanteren wij verschillende tarieven. Al vanaf € 0.38 per km vice versa.

Kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaar zijn de sleutelwoorden voor de service die Polarline Transport B.V. heeft te bieden. Elke vervoersklus is voor ons een uitdaging en zullen deze uitvoeren met de passie die wij hebben voor het vak. Door een brede keuze aan bestelbussen en een diversiteit van het wagenpark kan Polarline Transport B.V. aan veel wensen van de klant gehoor geven.